Spara på miljön och handla billigare direkt från klädgrossister istället

Istället för att handla kläder i butiker som H&M, Kappahl, Lindex, Cubus eller annan valfri klädbutik, varför inte handla kläderna direkt från klädgrossister? Då sparar ni både på miljön, samtidigt som plaggen blir billigare.

Nu kanske ni undrar, hur sparas det på miljön när man handlar direkt från klädgrossister? Jo förstår ni, om man handlar direkt från en grossist, behöver varorna inte transporteras med tunga lastbilar över till alla butiker. Det blir billigare eftersom grossisten inte kan sälja kläderna till samma eller lägre pris som klädbutikerna betalar. Eftersom klädbutiker alltid vill tjäna pengar på varje såld vara, höjer de priset från det de fick betala för att köpa dem.

Det är inte bara kläder som man bör undvika att köpa i butik om man vill spara på miljön. Bland annat kan man av Pappersprinsen som genom lag, förenings och klassförsäljning säljer både julpapper och servetter. lag, föreningar och klasser tar hjälp av Pappersprinsen för att tjäna pengar till resor, prylar och andra bra grejer som de behöver och vill ha. Att köpa julpapper och servetter genom lag, förenings och klassförsäljning hjälper dessa lag, föreningar och klasser att förverkliga sina drömmar samtidigt som ni får finfint julpapper och/eller servetter, som inte har kostat på miljön mer än vad det behövdes vid produktion.